Nieuws

Doe mee met de NVC!

Doe mee met de NVC!

De slogan die we iedere cichlidenliefhebber willen voorleggen. De Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers ( NVC ) bereikt helaas niet alle aquarianen die cichlidenliefhebber zijn, of interesse hebben om deze schitterende vissen te gaan houden.

Daarom doen wij een beroep op onze bezoekers. Wellicht kent u iemand in uw kennissenkring die zich wel bezighoudt met cichliden maar nog geen lid is van deze fantastische club. U kunt hem of haar over onze vereniging vertellen en zo interesseren om met ons mee te doen.

U helpt hiermee niet alleen de vereniging; maar ook AquaInfo!

Voor ieder lid dat u aan weet te brengen krijgen wij 10% van ons lidmaatschapsgeld retour gestort. Dit wordt uiteraard weer gebruikt om verder te investeren in AquaInfo. Bovendien wordt er op de Nationele Cichliden Dag bekend gemaakt wie er de meeste liefhebbers heeft overtuigd om MEE TE DOEN MET DE NVC. Als AquaInfo de winnaar wordt verloten we dat jaarabonnement onder degenen die zich via ons hebben aangemeld!

DUS DOE MEE MET DE NVC!!!! en meld je vandaag nog bij ons aan: info@aquainfo.nl

Onze lezers score
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
John
Sinds ik op mijn twaalfde mijn eerste tweedehands aquarium kocht heb ik altijd wel een of meer aquariums gehad. Ik heb zelfs een garage ingericht als kweekruimte waarin ik in 50 aquariums zo'n 10.000 liter water in gebruik had. Op het moment heb ik nog twee aquariums. Een 1250 liter Tanganyika aquarium en een 250 liter gezelschapsaquarium met planten. De laatste 10 jaar heb ik aan deze website gewerkte als schrijver en fotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Please respect our copyright. Don`t copy text or images! Please share a link to this page instead.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in!

Je informatie wordt nooit gedeeld met andere partijen

Laat dit bericht niet meer zien

AquaInfo.nl is de Nederlandstalige bron voor aquarium informatie! Met soortbeschrijvingen en artikelen proberen we kennis over diverse onderwerpen te bundelen en op duidelijke manier te verwoorden. Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte over:

  • Artikelen
  • Nieuwe soortbeschrijvingen
  • Ontwikkelingen
  • Zoetwater vissen
  • Zoutwater vissen
  • Planten
  • Lagere dieren
  • en al het andere wat je in een aquarium tegenkomt!