Nieuws

Doe mee met de NVC!

Doe mee met de NVC!

De slogan die we iedere cichlidenliefhebber willen voorleggen. De Nederlandse Vereniging van Cichlidenliefhebbers ( NVC ) bereikt helaas niet alle aquarianen die cichlidenliefhebber zijn, of interesse hebben om deze schitterende vissen te gaan houden.

Daarom doen wij een beroep op onze bezoekers. Wellicht kent u iemand in uw kennissenkring die zich wel bezighoudt met cichliden maar nog geen lid is van deze fantastische club. U kunt hem of haar over onze vereniging vertellen en zo interesseren om met ons mee te doen.

U helpt hiermee niet alleen de vereniging; maar ook AquaInfo!

Voor ieder lid dat u aan weet te brengen krijgen wij 10% van ons lidmaatschapsgeld retour gestort. Dit wordt uiteraard weer gebruikt om verder te investeren in AquaInfo. Bovendien wordt er op de Nationele Cichliden Dag bekend gemaakt wie er de meeste liefhebbers heeft overtuigd om MEE TE DOEN MET DE NVC. Als AquaInfo de winnaar wordt verloten we dat jaarabonnement onder degenen die zich via ons hebben aangemeld!

DUS DOE MEE MET DE NVC!!!! en meld je vandaag nog bij ons aan: info@aquainfo.nl

John

Sinds ik op mijn 12e een 2e hands aquarium kocht heb ik één of meerdere aquariums gehad. Een aantal jaar heb ik zelfs met Malawi gekweekt met zo'n 50 kweekbakken en 10.000 liter water. Momenteel heb ik nog 1 aquarium met Tanganyika. Tegenwoordig houd ik me bezig met deze website als schrijver en fotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *