FAQ 10

Frequently Asked Questions

Geen resultaten gevonden.

De AquaInfo website4

Account geblokkeerd

Om te voorkomen dat hackers je account kunnen overnemen wordt een account automatisch geblokkeerd als er teveel pogingen worden gedaan om in te loggen. Na 24 uur wordt het account automatisch weer vrijgegeven.

Wil je eerder weer toegang tot je account dan kun je de mail die je hebt ontvangen naar ons doorsturen: info@aquainfo.nl Indien we beschikbaar zijn zullen we proberen je eerder weer toegang te verlenen.

Waarom zie ik de laatste activiteiten niet?

Om de website snel te laten laden gebruikt AquaInfo diverse caches, hierbij worden pagina's van te voren gemaakt zodat je ze snel op je scherm krijgt. Nadeel hiervan is dat je niet een real time versie van de pagina ziet. Wil je weten of er iets nieuws is geplaatst? Ververs dan je pagina, op de PC is dat met F5, op de mobiel in de adresbalk rechts (cirkelvormig pijltje).

Verkoopt AquaInfo ook vissen of apparatuur?

Nee, de AquaInfo websites zijn alleen ter informatie. We verkopen geen vissen, apparatuur en helpen ook niet met het bouwen van je achterwand. Je kunt wel lid worden van AquaInfo en anderen vragen om hulp en informatie! Lid worden om anderen te helpen mag natuurlijk ook!

Wie zit er achter AquaInfo

De AquaInfo websites zijn gemaakt en worden onderhouden door een groepje vrijwilligers die een ding gemeen hebben....we zijn allemaal aquarium enthousiasten! Wil jij ook meehelpen met het verbeteren van de database of het schrijven van artikelen? Meer info is te vinden op onze pagina: Gezocht ervaren aquarium liefhebbers.

Privacy en Advertenties2

Waarom staan er advertenties op AquaInfo

AquaInfo trekt heel veel bezoekers. Zoveel dat we een eigen server hebben die aardig wat geld kost. Wil je weten hoeveel? Lees hier meer!

Hoe gaat AquaInfo om met Privacy

AquaInfo verkoopt geen privacy gevoelige informatie. We delen wel anonieme gebruiksgegevens voor statistische doeleinden en voor het tonen van advertenties als dit via Google Ads loopt. Meer informatie vindt je op onze uitgebreide pagina over Privacy.