Artikelen

Foto’s van Jeff Rapps

Een tijdje geleden hebben we toestemming gekregen om de foto’s van Jeff Rapps hier op de site te mogen publiceren. Omdat het even duurt voordat we alle foto’s hebben uitgezocht en een plek op de site hebben gegeven worden ze voorlopig hieronder weergegeven. Er zitten heel wat soorten tussen die redelijk onbekend zijn.

Alle hieronder weergegeven foto’s zijn Copyright © Jeff Rapps – Tangled Up in Cichlids

Beoordeling
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]
John

Sinds ik op mijn 12e een 2e hands aquarium kocht heb ik één of meerdere aquariums gehad. Een aantal jaar heb ik zelfs met Malawi gekweekt met zo'n 50 kweekbakken en 10.000 liter water. Momenteel heb ik nog 1 aquarium met Tanganyika. Tegenwoordig houd ik me bezig met deze website als schrijver en fotograaf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Don`t copy text!