Het AquaInfo Team

Ontmoet het AquaInfo Team

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

John de Lange

Sinds mijn 12e ben ik al bezig met aquariums. Het aquarium virus heeft er voor gezorgd dat ik uiteindelijk zelfs een stelling van 6,5 meter lengte had staan voor het kweken van Malawi cichliden. Daarbij had ik een showbak van 3,35 in de woonkamer. Tegenwoordig is het aantal aquariums wat minder maar heb ik me meer toegelegd op deze website. Ik beheer het technische gedeelte, schrijf en fotografeer.

Jeroen Klumpenaar

Het grafisch design en technische ondersteuning van onze website ligt in handen van Jeroen Klumpenaar.

Rick Eltingh

Rick maakt voor ons beschrijvingen van met name de karperzalmen. Deze beschrijvingen vertaald hij ook naar het Engels.

Patrick de Pijper

Patrick is houdt zich voornamelijk bezig met de Aziatische vissoorten. Hij heeft bijvoorbeeld de hele serie geschreven over de Channa’s. Zeker de moeite waard om eens rustig door te lezen!

Jelle Touwen

Jelle is onze Zuid Amerika expert. Kenner van de Apistogramma’s en verwante soorten. Met zijn hulp worden de beschrijven uit die richting steeds beter!

Tom Goossens

Onze Nederlandstalige website heeft ook een vertaling naar het Engels. Tom houdt zich bezig met deze vertalingen zodat we ook wereldwijd kunnen worden gevonden.

Gert Jan van Beek

Ook Gert Jan houdt zich bezig met de vissen uit Zuid Amerika. Hij richt zich meer op de Corydorassen en Meervallen. Hij is eveneens beheerder van een groep op Facebook en maakt veel foto’s.

Xavier Bourdet

Xavier richt zich op soms wat bijzondere vissoorten. Hij heeft bijvoorbeeld een fraai artikel geschreven over de Periophthalmus novemradiatus een brakwater slijkspringer.

Wij zoeken nieuwe teamleden

Ons team bestaat al uit een heel aantal leden. Er is altijd ruimte voor meer kennis om de database verder uit te breiden en nieuwe artikelen te schrijven. Heb je interesse? Stuur dan een email naar info@aquainfo.nl


Speciale dank!

Uiteraard willen we ook alle oud team leden bedanken voor hun inzet. Zonder hun inspanningen waren we nooit zover gekomen als waar we nu zijn!

Ook willen we iedereen bedanken waar we artikelen, foto’s en video van hebben mogen gebruiken. Zonder al dit materiaal is het vrijwel onmogelijk om een uitgebreide database aan te leggen!

Bedankt!

Please respect our copyright. Don`t copy text or images! Please share a link to this page instead.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief!

Schrijf je hier in!

Je informatie wordt nooit gedeeld met andere partijen

Laat dit bericht niet meer zien

AquaInfo.nl is de Nederlandstalige bron voor aquarium informatie! Met soortbeschrijvingen en artikelen proberen we kennis over diverse onderwerpen te bundelen en op duidelijke manier te verwoorden. Onze nieuwsbrief houdt je op de hoogte over:

  • Artikelen
  • Nieuwe soortbeschrijvingen
  • Ontwikkelingen
  • Zoetwater vissen
  • Zoutwater vissen
  • Planten
  • Lagere dieren
  • en al het andere wat je in een aquarium tegenkomt!