Sponsor
Aquariumplantenshop
Vivarium 2017

Vivarium – Aquarium – Terrarium – Paludarium Beurs 2017

Vivarium 2017

Jaarlijks brengt Vivarium alle aspecten van de Vivarium hobby bij elkaar: Aquarium, Terrarium en Paludarium. Samen met de standhouders, die met elkaar garant staan voor ruim 160 stands, vult Vivarium maar liefst 14,000 m2 beursvloer met al het moois dat in onze hobby’s te zien en te beleven is.

Want Vivarium betekent veel meer dan kopen alleen. Inspiratie en voorlichting zijn voor ons namelijk veel belangrijker en zorgen er voor dat de bezoeker ons evenement met meer kennis verlaat. Door showbakken, workshops, wedstrijden en presentaties brengen wij die kennis over in een weekend vullend programma. Daarbij maakt de bezoeker kennis met vele aspecten van onze hobby; van zeewater tot kevers, van garnalen tot slangen, van aquascaping tot biotopen en van schorpioenen tot betta’s. Het is allemaal te zien en vooral te beleven op Vivarium!

Zowel standhouders als bezoekers mogen ook deze 9e editie van Vivarium weer niet missen. Het team van Vivarium staat in ieder geval weer klaar om u met open armen te ontvangen!

Openingstijden

Vivarium is op 18 en 19 November 2017 in Beursfabriek (voorheen Homeboxx) Nieuwegein, en is van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Kaartverkoop & Toegang

Kaartjes voor Vivarium kunnen uitsluitend aan de kassa gekocht worden. Deze kosten normaal EUR 10,- per stuk, maar op vele plaatsen in Nederland en België worden kortingsbonnen verspreid.

Kinderen t/m 6 jaar hebben gratis toegang.

De Beursfabriek is, net als de gehele opzet van de beursvloer van Vivarium, volkomen rolstoelvriendelijk. Tevens is er een lift aanwezig om rolstoelgebruikers naar de bovenverdieping te brengen.

Honden zijn in de Beursfabriek niet toegestaan, met uitzondering van speciale begeleidingshonden die als dusdanig herkend kunnen worden.

Bereikbaarheid Beursfabriek Nieuwegein

Symfonielaan 5
3438 EW Nieuwegein
Nederland

Onze lezers score
[Totaal: 0 Gemiddeld: 0]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *